Κατηγορίες Προϊόντων

 

 

Για παραγγελίες άνω των 100 €
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

banner1

Η εταιρία

hometech hellas810 300

Η HOMETECH HELLAS αποτελεί την πιο καινοτόμο και ενημερωμένη εταιρία στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εταιρία μας λειτουργεί από το 2006 και σκοπό έχει την παροχή των πιο σύγχρονων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Έχοντας πολυετή και ραγδαία ανάπτυξη η εταιρία επεκτάθηκε σε όλη την γκάμα των εξειδικευμένων ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως επίσης σε συστήματα ασφαλείας, συστήματα ήχου,συστήματα παρακολούθησης, ηλεκτρολογικό υλικό και διάφορα ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα.

Πρόθεσή μας αποτελεί πάντα η διαρκής ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την υψηλή τεχνολογία και η διάθεσή της με την πλέον οικονομικότερη τιμή στο πελατειακό κοινό μας.

Τα προϊόντα που προσφέρουμε έχουν περάσει από διαδικασίες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου και έχουν αποδειχθεί ανταγωνιστικά στην τιμή. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες και αξιόπιστες στην αγορά.

Η HOMETECH HELLAS είναι μια καλά χρηματοδοτούμενη και υγιής εταιρεία που εξακολουθεί να παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη από την ίδρυση της έως σήμερα. Ο επαγγελματισμός και η αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζει τη διοίκησή της έχει διασφαλίσει ότι η εταιρεία μας είναι σταθερή, αλλά παράλληλα ευέλικτη για τις απαιτούμενες αλλαγές, με στόχο πάντοτε τη σωστή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη , εξασφαλίζουμε την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο εντός όσο και προς την περιφέρεια, μέσω πρακτορείων, παρέχοντας προς όλους μια γρήγορη και αξιόπιστη απάντηση.

Πληροφορίες

Πληρωμές - Αποστολές

bank accept cards 2
Αντικαταβολή - Πληρωμή στο κατάστημα

ACS logo sm

 

Ώρες Λειτουργίας

Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και στο φυσικό μας κατάστημα, να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας βοηθήσουμε σε μια επιλογή, κάποια ημέρα και ώρα, που είναι ανοιχτό.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Δευτέρα εώς Παρασκευή
 ..09:00 - 17:00

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 20 & 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΩΝΙΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 54642  
  • ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 2310-937099 2310-836270
  • ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ: 2310836270
  • ΦΑΞ: 2310-934435