Συναγερμοί - Hometech

Η επιλογή του συστήματος ασφαλείας θα  πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία του πελάτη-χρήστη του συναγερμού, υπερβολές και βαριά συστήματα δεν ταιριάζουν σε έναν μέσο χρήστη. Ο κυριότερος σκοπός του συναγερμού είναι να αισθανθεί ασφάλεια ο πελάτης. Μια μίνι συνέντευξη είναι απαραίτητη για την εύρεση των αναγκών του πελάτη. Η ερώτηση “τί τύπος συναγερμού είσαι;” είναι προϋπόθεση για να συναρμολογήσουμε το σωστό σύστημα.

Οι τύποι είναι κυρίως δύο (2). Ο πρώτος είναι ο παραδοσιακός συναγερμός: το σύστημα που θα ειδοποιήσει εμάς την εταιρεία φύλαξης ή την αστυνομία μετά από την παραβίαση, ή η τεχνολογία της περιμετρικής κάλυψης που δεν επιτρέπει σε κάποιον να εισέρθει ή να πλησιάσει τον χώρο μας. Ο δεύτερος τύπος είναι και ο ακριβότερος  καθώς προϋποθέτει περιφερειακά υψηλής τεχνολογίας ώστε να είναι ικανά για εξωτερικό περιβάλλον ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες. Ενσωματώνουν τεχνολογίες που μας επιτρέπουν αναλύσουμε τα δεδομένα με ακρίβεια για την ελαχιστοποίηση των ψευδοσυναγερμών, τη δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα για να εξασφαλίσει οπτική επιβεβαίωση του συμβάντος.

Η Hometech επιλέγει μόνο εταιρείες με υψηλό επίπεδο grade σε θέματα ασφαλείας. Ένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι ακριβό όταν είναι αποτελεσματικό τη στιγμή που θα χρειαστεί.

Η τεχνολογία των ασύρματων και των ενσύρματων δεν έχει πλέον διαφορές εκτός από τον τρόπο που τροφοδοτείται ένα περιφερειακό (ανιχνευτής κίνησης, μαγνητική επαφή ,εξωτερικό ραντάρ κλπ).Προτείνουμε υβριδικά συστήματα που συνδυάζουν  και τις 2 τεχνολογίες, καλωδιακή και ασύρματη, ώστε να καλύπτουμε εύκολα και με χαμηλό κόστος  ό,τι ανάγκη προκύψει στο μέλλον. Τα συστήματα ασφαλείας είναι ικανά να διαχειριστούν κάμερες , αυτοματισμούς στην κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο, να ελέγχουμε τον φωτισμό, την ψύξη ή την θέρμανση, τις ηλεκτρονικές κλειδαριές  και πολλά ακόμη σενάρια έλεγχου.

Comelit

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία σας σε ένα σπίτι που είναι πάντα ασφαλές και προστατευμένο. Επιλέξτε την ελευθερία να πάτε όπου θέλετε, διατηρώντας τα πάντα υπό έλεγχο, όλη την ώρα και όπου κι αν βρίσκεστε. Επειδή η προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας σημαίνει περισσότερη ηρεμία για εσάς.Η εφαρμογή Vedo σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ζωντανό βίντεο εκδήλωσης συναγερμού. Τραβήξτε και αποθηκεύστε στιγμιότυπα και βίντεο κλιπ. Διαχειριστείτε το σύστημα συναγερμο. Ελέγξτε το σπίτι σας χάρη στην ενσωμάτωσή του με συσκευές οικιακού αυτοματισμού.

Helix Resolution

Ο ασύρματος πίνακας Connect+, είναι η νέα επαναστατική λύση στο κλάδο της ασφάλειας, αφού μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα σε μία οικία, σε ένα σκάφος ή τροχόσπιτο, ακόμα και σε ένα ντουλάπι, αρκεί να είναι δυνατή η παροχή ρεύματος. Το Connect+ παρέχει ασφάλεια και ταυτόχρονα αυτοματισμούς, από τον χώρο της έξυπνης οικείας, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Συνδέεται με το Router του σπιτιού σας μέσω Internet και σας παρέχει οποιαδήποτε ώρα χρειαστείτε τον έλεγχο της ασφάλειας του σπιτιού σας. Συνδυαστικά με τον έλεγχο μέσω Internet μπορείτε να θωρακίσετε περισσότερο τον τρόπο ειδοποίησης σας προσθέτοντας πλακέτα GSM ώστε να λειτουργεί εφεδρικά όταν χρειαστεί (π.χ. κόψιμο ή βλάβη της τηλεφωνικής γραμμής)

Όσο αφορά τα χαρακτηριστικά του, το panel διαθέτει θύρα Ethernet 100Mbps, επικοινωνεί ασύρματα με πρωτόκολλο 802.11b/g/n(WPS) και στην πρόσοψη του διαθέτει LED ένδειξης λειτουργίας, όπλισης/αφόπλισης, σύνδεσης στο δίκτυο, προβλήματος κ.ά. Η κεντρική μονάδα διαθέτει 96 ασύρματες ζώνες, μπορεί να υποστηρίξει έως 50 χρήστες, λειτουργεί σε συχνότητα 433MHz με την εμβέλεια του σήματος να φτάνει τα 450 μέτρα, ενώ είναι και παραμετροποιήσιμη ακόμα και μέσω Bluetooth. Εσωτερικά το πάνελ συναγερμού διαθέτει 3 υποδοχές για να φιλοξενήσει module επέκτασης για σύνδεση στο δίκτυο, αλλά και για οικιακό αυτοματισμό.
Διαθέτουν ασύρματες επαφές, ασύρματα ραντάρ, τηλεχειριστήρια, μπουτόν πανικού και ασύρματα πληκτρολόγια χωρίς καλωδιώσεις. Ο Alula συναγερμός στην αμερικάνικη αγορά πρωτοπορεί τα τελευταία 8 έτη και το μεγάλο πλεονέκτημα του εκτός από την κομψότητα των υλικών, η μεγάλη διάρκεια ζωής των μπαταριών 6-15 χρόνια και η εργοστασιακή εγγύηση που είναι στα 5 χρόνια. Το Connect+ είναι ένα επαγγελματικό panel ασφαλείας που σχεδιάστηκε για την παροχή υπηρεσιών οικιακής ασφάλειας και αυτοματοποίησης. Το κομψό ασύρματο panel έρχεται σε κουτί διαστάσεων 22x22x7 και για την τροφοδοσία του διαθέτει υποδοχή 12V/1A και μπαταρία 6.0VDC /2500mAh που του δίνει αυτονομία έως και 24 ώρες σε περίπτωση που διακοπεί η παροχή ρεύματος.

Texecom

Η Texecom Connect χρησιμοποιεί τεχνολογία για να κάνει τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη, όχι πιο περίπλοκη. Η εφαρμογή Texecom Connect έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να επιτρέπει στους τελικούς χρήστες πρόσβαση σε μια σειρά προσαρμοσμένων λειτουργιών, για να προσαρμόσουν την εμπειρία της εφαρμογής τους για τις δικές τους προσωπικές και ιδιαίτερες ανάγκες, χωρίς να καταφεύγουν σε περίπλοκο προγραμματισμό. Η Texecom Connect εισάγει τρεις νέες επιλογές συνδεσιμότητας για να μεταμορφώσει την εμπειρία ιδιοκτησίας, επιτρέποντας στο παρελθόν, το παρόν και το μελλοντικό σύστημα Texecom Premier Elite να προσθέτει αξία κάθε μέρα και να επικοινωνεί με κορυφαία οικοσυστήματα τρίτων.

Ajax

Jeweller -Αξιοπιστία

Η τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης σχεδιάστηκε από την αρχή με σκοπό να γίνει εξίσου αξιόπιστη με μία ενσύρματη. Το Jeweller® συνδέει όλους τους ανιχνευτές και τις συσκευές σε απόσταση έως και 2.000 μέτρα από το Ajax Hub ενώ διενεργεί παλμικούς ελέγχους (ping) που ξεκινάνε από τα 12 δευτερόλεπτα, ώστε να επιβλέπει την κατάσταση του συστήματος.

Το σήμα προστατεύεται με κρυπτογράφηση και έλεγχο ταυτότητας «κυλιόμενου κωδικού». Αν γίνει προσπάθεια παραβίασης (jamming), το Ajax θα αλλάξει τη συχνότητα και θα σας ενημερώσει. Ακόμα και σε απώλεια δικτύου, το σύστημα θα συνεχίσει να σας ενημερώνει χρησιμοποιώντας τον ειδικό αλγόριθμο DeliverAnyway.

Arrowhead

Το σύστημα συναγερμού Arrowhead προσφέρει την καλύτερη και τελευταία τεχνολογία που διατίθεται στην αγορά αυτή τη στιγμή με τα πληκτρολόγια οθόνης αφής και τον έλεγχο του συστήματος συναγερμού ιδιοκτησίας από το smartphone ή το tablet σας με ένα άγγιγμα,. Η εφαρμογή θα σας δώσει ειδοποιήσεις push εάν είναι ενεργοποιημένη σχετικά με τις ενεργοποιήσεις του συστήματος συναγερμού σας. Διατίθενται απλές ενσύρματες και ασύρματες λύσεις για τη διαχείριση λειτουργιών όπως φωτισμός, θέρμανση, ζεστό νερό, έλεγχος πρόσβασης, ip camera  διαχείριση access control – κλειδαριές , λειτουργια σαν διακόπτης για έλεγχο συσκευών.