Εταιρία - Hometech

Η Hometech ιδρύθηκε το 2006 με μακροχρόνια εμπειρία σε ολοκληρωμένα θέματα ηλεκτρονικών εφαρμογών κτιρίων. Ειδικευόμαστε σε ψηφιακά πρότυπα συστημάτων ασφάλειας και διαχείρισης πρόσβασης ελέγχου καθώς και σε αυτοματισμούς κτιρίων με τεχνολογία  bus ,zwave κ.α.

Είμαστε αντιπρόσωποι  της  εταιρείας Comelit  μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο με εξιδείκευση στις θυροτηλεοράσεις και στα θυροτηλεφωνα, στον έλεγχο πρόσβασης και στην αντικατάσταση παλαιών συστημάτων στα ίδια καλώδια με την καινοτόμο τεχνολογία  “Bus top 2 wires”.

Η εμπειρία του προσωπικού μας από το  2000 στα παλαιά κτίρια μας δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο για κάθε πρόκληση που αφορά τον έλεγχο, την ασφάλεια και την επικοινωνία σε ένα κτίριο.

Τεχνολογία

Επιλέγουμε υλικά που πληρούν τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασθενών ρευμάτων και τις οδηγίες για ανθρώπους ΑΜΕΑ, τρίτης ηλικίας και είναι φιλικά προς χρήση για όλους.

Δημιουργούμε την καλύτερη τεχνολογία αιχμής σε ένα κτίριο, όσο παλαιό και αν είναι, στην απλούστερη μορφή του.

Κατέχουμε άριστα αυτό που κάνουμε, και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο εργαλείο σε συνδυασμό με το πάθος μας για ένα τέλειο αποτέλεσμα, τηρώντας τους όρους υλοποίησης που θέτουμε μαζί με τον πελάτη.

Δεν παραιτούμαστε ποτέ και εφαρμόζουμε την καλύτερη λύση βάση των αναγκών σας.

Εγγύηση

Παρέχουμε υποστήριξη καθημερινά και δωρεάν απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω ίντερνετ σε ό,τι χρειαστείτε. Τα υλικά έχουν εγγύηση μέχρι 7 χρόνια και εγγύηση παρακαταθήκης υλικών μέχρι 20 έτη από τον κατασκευαστή.

Επίσης προσφέρουμε ελκυστικά πακέτα συντήρησης του εξοπλισμού για να κοιμάστε ήσυχοι ότι η επένδυση σας θα έχει αποτέλεσμα.

Δεν τοποθετείται τίποτα που δεν υποστηρίζεται,  δεν υπάρχουν εμπορεύματα που “μπαίνουν” και απλά “βγαίνουν”, αλλά ανάγκες και στόχοι που υλοποιούνται με διαχρονικά αποτελέσματα.

Αποστολή / Όραμα

Στόχος μας είναι να παρέχουμε προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και να αναζητάμε καινοτόμες τεχνολογίες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και φαίνεται στην φροντίδα του κάθε έργου ξεχωριστά.

Μελετάμε, διαβάζουμε, εκπαιδευόμαστε και εξελισσόμαστε μέσα από τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες που είναι για εμάς το όχημα για μέλλον πάντα καινοτόμο και φιλικό προς τον τελικό χρήστη.