CCTV Κάμερες - Hometech

Οι νέοι αλγόριθμοι καμερών που βασίζονται σε DVA (Deep Video Analysis) βελτιώνουν την απόδοση όσον αφορά τον εντοπισμό και την αναγνώριση ατόμων και οχημάτων, παρέχοντας όλο και πιο ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες. Αυτό επιτρέπει γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση των αποθηκευμένων δεδομένων.Πέρα από την απλή παρακολούθηση βίντεο: αυτή είναι η έννοια της Ανάλυσης βίντεο σε βάθος, η οποία επιτρέπει την έξυπνη επεξεργασία των πληροφοριών ώστε να βελτιωθεί η ικανότητα ανάλυσης και απόκρισης των συστημάτων παρακολούθησης βίντεο. Η αναγνώριση ατόμων, μηχανοκίνητων οχημάτων και μη μηχανοκίνητων οχημάτων μέσω της δομής βίντεο και η ενσωμάτωση λειτουργιών όπως η διέλευση γραμμών και η εισβολή στην περιοχή διευκολύνει το φιλτράρισμα ψευδών συναγερμών που προκαλούνται από μικρά ζώα και περιβαλλοντικούς παράγοντες και βελτιώνει γρήγορα την αποτελεσματικότητα της παρακολούθησης του συμβάντος. Η τεχνολογία των καμερών είναι το νέο πρότυπο ασφαλείας.

Comelit

Comelit IP κάμερες ασφαλείας

Το Διαδίκτυο στην υπηρεσία των βιντεοκάμερων παρακολούθησης

Οι κάμερες IP συνδέονται στο οικιακό σας δίκτυο, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του LAN ή του ασύρματου δικτύου σας. Εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια χάρη στη δυνατότητα τηλεχειρισμού / διαχείρισης και για εγγραφή / αρχειοθέτηση βίντεο σε κάρτα Micro SD ή / και αποκλειστικά NVR. Προσφέρουν επίσης μια σειρά βέλτιστων αναλύσεων που σχετίζονται με καινοτόμα συστήματα που διασφαλίζουν την τέλεια εικόνα σε οποιαδήποτε κατάσταση περιβάλλοντος.

Η σειρά Comelit περιλαμβάνει απομακρυσμένες κάμερες, σταθερές και μηχανοκίνητες κάμερες PTZ (Pan – οριζόντια κίνηση, Tilt – κάθετη κίνηση και Zoom).

Όλες οι κάμερες ασφαλείας μας υποστηρίζουν το πρωτόκολλο ONVIF, το διεθνές πρότυπο επικοινωνίας IP και επιτρέπουν τη διαλειτουργικότητα με προϊόντα διαφορετικών εμπορικών σημάτων.

TVT

Η TVT ξεκινά την εμπορική σύνθετη λύση που ενσωματώνει την παρακολούθηση βίντεο, τον έλεγχο πρόσβασης, τη διαχείριση στάθμευσης, τον συναγερμό και άλλους κλάδους σε ένα σύστημα.

Με τις κάμερες HD εγκατεστημένες σε ολόκληρο το συγκρότημα, μπορεί να παρακολουθεί όλες τις λεπτομέρειες σε σχετικούς τομείς, μαζί με την ανώμαλη ανίχνευση, ανάλυση συμπεριφοράς, αναγνώριση προσώπου και άλλες έξυπνες λειτουργίες, θα βελτιώσει αποτελεσματικά την ολοκληρωμένη διαχείριση ασφάλειας.

Με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσβασης, καθώς και την παρακολούθηση βίντεο, διαχειριστείτε εύκολα την πρόσβαση του προσωπικού.

Με το σύστημα συναγερμού δικτύου, μπορεί να ανταποκριθεί με ευελιξία στις απαιτήσεις από διάφορες υπηρεσίες ασφαλείας. μεγάλο

Με το σύστημα στάθμευσης LPR καθώς και την πλατφόρμα CMS, τα οχήματα μπορούν να ελέγξουν γρήγορα τη θέση στάθμευσης και να διαχειριστούν την πρόσβαση και τη χρέωση.

Dahua

Έξυπνη ασφάλεια με δυνατότητα AI

Η Dahua Intelligent Residential Solution ενσωματώνει τις πρωτοποριακές προσφορές AI της εταιρείας, πανοραμική κάμερα, κάμερα fish-eye και άλλο προηγμένο εξοπλισμό για την παροχή στοχευμένης παρακολούθησης ασφάλειας για διαφορετικές σκηνές σε κατοικημένες περιοχές. Για περιμετρικές περιοχές που είναι ευάλωτες σε εισβολές και απειλές, Η κάμερα περιμέτρου AI που διαθέτει ταξινόμηση στόχων και ακριβείς λειτουργίες συναγερμού μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια μη εξουσιοδοτημένα άτομα και οχήματα που εισέρχονται σε απαγορευμένες περιοχές. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία ενεργής αποτροπής, μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την εμφάνιση συμβάντων. Για βανδαλισμούς και παράνομες δραστηριότητες σε δημόσιους χώρους, οι κάμερες που είναι εξοπλισμένες με λειτουργίες AI υποστηρίζουν μια ποικιλία έξυπνων ανιχνεύσεων με συναγερμούς σε πραγματικό χρόνο που μπορούν να βοηθήσουν τους διαχειριστές ακινήτων να εντοπίσουν γρήγορα κρυμμένους κινδύνους και μη φυσιολογικά συμβάντα, όπως απόφραξη εξόδου πυρκαγιάς, ρίψη μεγάλου υψομέτρου, παράνομο στάθμευση, κ.λπ. Ενώ παρέχει προστασία πολλαπλών επιπέδων, η λύση με τεχνολογία AI μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης και να προωθήσει ένα αρμονικό και ομαλό περιβάλλον διαβίωσης.

Hikvision

Οι χειριστές και οι οδηγοί χώρων στάθμευσης έχουν ένα κοινό κοινό: θέλουν οι λειτουργίες στάθμευσης να είναι εύκολες, ασφαλείς και αποτελεσματικές. Ωστόσο, στην πράξη μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε έναν ελεύθερο χώρο μετά την είσοδο σε χώρο στάθμευσης. Όπως θα γνωρίζουν πολλοί οδηγοί, αυτό είναι πολύ απογοητευτικό!Το Hikvision προσφέρει έναν τρόπο να οδηγείτε γρήγορα τους οδηγούς σε έναν ελεύθερο χώρο, με προϊόντα που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν και να ενσωματωθούν για μια απλή και αποτελεσματική λύση. Ο εξορθολογισμός του χώρου στάθμευσης, τόσο σε εισόδους / εξόδους όσο και μέσω του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, καθιστά τις λειτουργίες πολύ πιο αποτελεσματικές, επιταχύνοντας τη διαδικασία και πιθανώς απελευθερώνοντας χώρους πιο γρήγορα για περαιτέρω απασχόληση. Αυτό σημαίνει μεγιστοποίηση των κερδών σε χώρους. Παρέχει επίσης επιπλέον επίπεδα ασφάλειας, δίνοντας ηρεμία στους οδηγούς και τους χειριστές.Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την κάλυψη των απαιτήσεων οποιουδήποτε σύγχρονου χώρου στάθμευσης.

Τι είναι η τεχνολογία Hikvision ColorVu;

Η ισχυρή ικανότητα των Hikvision ColorVu Cameras να καταγράφει λεπτομέρειες σε χαμηλό φωτισμό προέρχεται από δύο συγκεκριμένες ανακαλύψεις στις τεχνολογίες υλικού: προηγμένους φακούς και αισθητήρες υψηλής απόδοσης. Σε συνδυασμό με ένα συμπληρωματικό φως για εξαιρετικά σκοτεινά σενάρια, οι κάμερες ColorVu εγγυώνται βίντεο με πολύχρωμες λεπτομέρειες όταν τα χρειάζεστε.